Νέα

Μεγάλες αλλαγές στο επετειακό BEACH WATER POLO το 2019!

By October 3, 2018 No Comments

Με αφορμή την 10η διαδοχική χρονιά που διοργανώνεται το BEACH WATER POLO TOUR, η οργανωτική επιτροπή της Ελλάδος σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του IBWPAS, αποφάσισαν δύο νέες βασικές προσθήκες για το 2019.

Όσον αφορά το BEACH WATER POLO TOUR, ανανεώνεται προσθέτοντας τουρνουά ηλικιακών κατηγοριών. Έτσι στις επιλεγμένες πόλεις της διοργάνωσης θα διεξάγονται τουρνουά Open, U15, U13 και πιθανώς Μίνι.

Παράλληλα, διατηρείται ο προσανατολισμός επιλογής των πόλεων διοργάνωσης να είναι τουριστικοί και πολιτιστικοί προορισμοί, εντός και εκτός Ελλάδος.

Η μεγάλη προσθήκη είναι η νέα διοργάνωση «B.W.P. WORLD LEAGUE». Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθεί σε διάφορες επιλεγμένες παραλιακές πόλεις σε όλον τον κόσμο.

Ξεκινώντας από την Χιλή και την πόλη Ικίκε, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Στη συνέχεια, θα γίνουν διοργανώσεις στην Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Ιταλία και Κροατία. Μάλιστα, μεγάλη πιθανότητα υπάρχει, να προστεθεί και τουρνουά στην Αυστραλία τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η ιδιομορφία του «B.W.P. WORLD LEAGUE», είναι ότι οι ομάδες που συμμετέχουν κρατούν σταθερούς τους παίκτες τους καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς, ενώ βαθμολογούνται σε κάθε διοργάνωση ξεχωριστά και κρατούν τους βαθμούς σε μια γενική βαθμολογία.

Στο τέλος της χρονιάς αναρτάται η ετήσια κατάταξη όλων των ομάδων με τους νικητές να κερδίζουν σημαντικά έπαθλα. Στόχος της Ελληνικής οργανωτικής επιτροπής είναι η δημιουργία ισχυρής Ελληνικής ομάδας, που να μπορέσει να συμμετάσχει σε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά, ανεβάζοντας τις πιθανότητες να βρεθεί στις κορυφαίες ομάδες beach water polo του κόσμου.

More Info at: www.beachwaterpolo.gr

Τα μέλη του IBWPA

Η Βούλα Κοζομπόλη με τον πρόεδρο της International Beach Waterpolo Association κ. Γαρύφαλλο Γιάννη.

Limassol Night Edition

Pafos – Cyprus