Beachpolistas World Tour 2023Νέα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: #Beachpolistas 2023: Όλα έτοιμα για τη διοργάνωση στον Μαραθώνα! (Groups+Program)

By June 30, 2023 No Comments

Ένα φαντασμαγορικό Day Event ξεκινάει το πρωί της Κυριακής, 2 Ιουλίου, όσον αφορά την ιστορική διοργάνωση του #Beachpolistas World Tour, η οποία κάνει πρεμιέρα για το καλοκαίρι του 2023 από τον Μαραθώνα και το Marathon Village!

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι μικροί και μεγάλοι #Beachpolistas ετοιμάζονται για Μαραθώνα, με στόχο να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, παίζοντας το πιο εντυπωσιακό ομαδικό άθλημα, σε μια υπέροχη τοποθεσία, η οποία γίνεται σταθμός της διοργάνωσης για παρθενική φορά στα 14 χρόνια του Beachpolistas World Tour.

Όπως διεμήνυσαν οι διοργανωτές, άπαντες είναι ευπρόσδεκτοι στο Marathon Village για να νιώσουν το φανταστικό κλίμα που δημιουργεί η οικογένεια των #Beachpolistas, ενώ δεδομένο αποτελεί ότι θα μπουν… άπειρα γκολ με το κεφάλι και το πόδι, τα οποία μετρούν για δύο στο ξεχωριστό αυτό ομαδικό σπορ. Τη διοργάνωση θα στηρίξουν Έλληνες και ξένοι Ολυμπιονίκες αθλητές, καθώς και παίκτες της Α1 κατηγορίας ανδρών και γυναικών, αλλά και των Εθνικών ομάδων.

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το #BEACHPOLISTAS στο Instagram!

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και με αρωγούς το Marathon Village και το International Beach Waterpolo Assocication. Χορηγός επικοινωνίας είναι φυσικά το κορυφαίο Μέσο για τον Υγρό Στίβο, το #AQF24!

Το τερέν θα είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους #Beachpolistas από το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο το επίσημο πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής, 2/7, στις 09:00 και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί έως τις 20:30 με τις απονομές των μεταλλίων και του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα. Στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η ομαδική φωτογράφιση των #Beachpolistas με τα συλλεκτικά μπλουζάκια της διοργάνωσης και θα σταλθεί το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι πάνω απ’όλα χαρά και διασκέδαση.

Ο πρόεδρος της IB.WP.AS, Ολυμπιονίκης κ. Γιάννης Γαρύφαλλος, τόνισε τα εξής:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής, κ. Νικόλαο Πέππα, για την τεράστια συμβολή του στη διοργάνωση, η οποία φέρνει πιο κοντά στην Ανατολική Αττική το άθλημα της υδατοσφαίρισης και συγκεκριμένα την ψυχαγωγική δράση των #Beachpolistas, καθώς και τον λάτρη του αθλήματος, κ. Χάρη Μαγκιώρη για την πίστη του σε αυτό το εγχείρημα. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κώστα Νησιώτη, ιδιοκτήτη του Marathon Village. Ευχόμαστε ο Μαραθώνας να γίνει ένας σταθμός-θεσμός για τους #Beachpolistas τα επόμενα χρόνια και η Ανατολική Αττική να συνεχίσει να υποστηρίζει δράσεις αθλητικού τουρισμού και ψυχαγωγίας».

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο τεχνικός διευθυντής του #Beachpolistas World Tour, Ορέστης Κανελλόπουλος, δήλωσε τα εξής: «Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για την πρώτη διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού, καθώς και ικανοποίηση αφού αποτελεί το πρώτο Day Event στην ιστορία των #Beachpolistas και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους! Η μοναδικότητα της διοργάνωσης είναι ότι άπαντες απολαμβάνουν τη στιγμή, ταυτόχρονα με το σπορ και το παιχνίδι, αλλά και την χαρούμενη ατμόσφαιρα που υπάρχει στο event. Πλέον, το #Beachpolistas World Tour αποτελεί έναν ιστορικό θεσμό και βλέπουμε ότι κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται, όπως συνέβη και με τον Μαραθώνα.

Θα υπάρξουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες και συγκεκριμένα μια για τους νεαρότερους #Beachpolistas, η μεσαία κατηγορία η οποία θα παλέψει για το τρόπαιο και τα μετάλλια, καθώς και μια κατηγορία με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές που θα… θυμηθούν τα παλιά. Το Marathon Village είναι ένας ιδανικός προορισμός για τον οποιονδήποτε ώστε να έρθει και να απολαύσει την Κυριακή του, μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά του, φορώντας το σκουφάκι των #Beachpolistas. Σας περιμένουμε όλους»!

Μετά το κλείσιμο των συμμετοχών, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα για τις τρεις διαφορετικές κατηγορίες, το οποίο σας παρουσιάζουμε! 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Πρόγραμμα Junior

 Πρόγραμμα OPEN

YOUTH GROUPS