Beachpolistas World Tour 2021Piraeus 2021Νέα

Beachpolistas World Tour – Πειραιά: Όλα έτοιμα για τη διοργάνωση που ενώνει τον Υγρό Στίβο!

By August 26, 2021 No Comments

Μια μέρα απέμεινε για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Beachpolistas World Tour 2021 που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά από 27 έως 29 Αυγούστου!

Η διοργάνωση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έχει καθιερωθεί στο χώρο τα τελευταία 12 χρόνια ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους #beachpolistas, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ.

Το Beachpolistas World Tour στον Πειραιά θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 17:00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τις απονομές στις 19:30. Παράλληλα, την Κυριακή στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη φωτογράφηση με τη συμμετοχή όλων των αθλητών, ενώ το «παρών» θα δώσει και αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας ανδρών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι Ολυμπιονίκες μας θα βραβευθούν από τον Ο.Π.Α.Ν και το Beachpolistas World Tour. 

Το τουρνουά είναι μια συνδιοργάνωση της AG Stardom και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν), ενώ έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ).

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί του Beachpolistas World Tour 2021 θα μεταδοθούν σε Live Streaming από το κανάλι της διοργάνωσης στο youtube. Την Παρασκευή, θα υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έξω από τον χώρο της διοργάνωσης για τη διεξαγωγή δωρεάν Rapid Test από τις 16:30 – 18:30.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο πρόεδρος της I.B.WP.AS, κ. Γαρύφαλλος Ιωάννης, δήλωσε σχετικά: «Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός στην Ελλάδα και το εξωτερικό συνεχίζεται με τον Πειραιά και ευχόμαστε να καθιερωθεί και εδώ τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Πειραιά και τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Μώραλη, τον ΟΠΑΝ και τον πρόεδρο του, κ. Ιωσήφ Βουράκη, για την αμέριστη συμπαράσταση προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση κάτω από όλα τα μέτρα ασφαλείας. 

Ευχή μας, το επόμενο καλοκαίρι να μπορέσουν να έρθουν αθλητές και άνθρωποι που αγαπάνε αυτό το ψυχαγωγικό αυτό σπορ από το εξωτερικό στη χώρα μας, καθώς φέτος δεν κατέστη εφικτό».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε: «Υποδεχόμαστε για δεύτερη φορά στην πόλη μας το “Βeachpolistas World Tour”, μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι καταξιωμένοι αθλητές. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία οι πολίτες να απολαύσουν μοναδικό θέαμα στη θάλασσα του Πειραιά, σε ένα αγώνισμα, παραλλαγή του κλασικού πόλο. Ειδικά μετά και την τεράστια επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είμαι βέβαιος ότι το τουρνουά θα έχει και φέτος μεγάλη επιτυχία. Ο Πειραιάς άλλωστε αγαπά τον υγρό στίβο και τα θαλασσινά αθλήματα. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών δράσεων στην πόλη μας, οι οποίες αφενός δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να συμμετέχουν σε δημοφιλή και όχι μόνο αθλήματα και αφετέρου ενισχύουν την εξωστρέφεια της πόλης μας».

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το “Βeachpolistas World Tour” στην πλαζ Βοτσαλάκια στον Πειραιά. Η διοργάνωση που επιδιώκουμε να γίνει θεσμός για την πόλη μας, πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις για το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών της, αλλά και για το μοναδικό θέαμα που προσέφερε στους θεατές, επιστρέφει και θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Κάποιοι από τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές, αναμένεται να δώσουν το «παρών», με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ξεκινήσει. Είμαστε σίγουροι πως και φέτος οι δημότες μας θα αγκαλιάσουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση και θα δηλώσουν συμμετοχή για να ζήσουν αυτή την μοναδική υδάτινη εμπειρία. Όπως και την προηγούμενη χρονιά έτσι και φέτος, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία κατά της μετάδοσης του Covid-19».

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για την πρεμιέρα του μεγάλου τουρνουά του Beachpolistas World Tour, το πιο ψυχαγωγικό ομαδικό άθλημα του καλοκαιριού που ενώνει τον ελληνικό Υγρό Στίβο!

Official hashtag: #Beachpolistas

Instagram: @Beachpolistas

Facebook: @Beachpolistas World Tour

SURVIVAL KIT για τους #BEACHPOLISTAS