ΔιοργάνωσηΝέα

#Beachwaterpolo2017: Η πρώτη στάση στην Πάφο!

Για πρώτη φορά στην οκτάχρονη ιστορία του, το Beach Water Polo Tour ταξίδεψε στην Πάφο, η οποία έμελλε να γίνει η πρώτη στάση για το καλοκαίρι του 2017 και όπως αποδείχθηκε οι διοργανωτές έπραξαν σωστά, διότι για τρεις ημέρες περισσότεροι από 100 beachpolistas συγκέντρωσαν τα βλέμματα και άνοιξαν την αυλαία για φέτος.

Απίθανα γκολ με το κεφάλι, το πόδι, απευθείας κόρνερ και γυριστά πρωταγωνίστησαν στα πρώτα παιχνίδια Beach Water Polo που έγιναν στην πόλη της Πάφου και το κυριότερο είναι ότι οι τοπικοί διοργανωτές σε συνεργασία με το Beach Water Polo Tour φρόντισαν να συνδυάσουν θέαμα και ουσία, που θα αποτελέσει εφαλτήριο για τη διεξαγωγή του τουρνουά εκ νέου στα Μπάνια της Πάφου την επόμενη χρονιά.

Ύστερα από τρεις ημέρες γεμάτες Beach Water Polo, οι μάχες των ημιτελικών έκλεψαν την παράσταση, όμως εκεί που η αγωνία κορυφώθηκε είναι ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης, ανάμεσα στους Pafilia και τους Nexxie Group.

Εκεί, οι Pafilia με αρχηγό τον Μάριο Χατζηκυριακάκη και αποτελούμενη από τους Χρήστο Κουτσιαλή, Άγγελο Φώσκολο, Χρήστο Κωνσταντουδάκη, Σπύρο Κονταξή, Ελένη Σωτηρέλη, Μιχάλη Βέκκο κατάφερε να κερδίσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο τελευταίο σετ, με την Εθνική ομάδα Beach Water Polo να κερδίζει στο νήμα με 3-2 στα σετ. Το τέλος ήρθε μετά από γκολ του Άγγελου Φώσκολου στην εκπνοή, με τον νεαρό φουνταριστό να τελειώνει τη φάση, μη θέλοντας να κάνει την αναμέτρηση… σίριαλ.

Από την άλλη, οι Nexxie Group με αρχηγό τον τοπικό συνδιοργανωτή του BWPT, Γιάννη Ιωαννίδη, πάλεψαν στα ίσα κόντρα στους αστέρες του ελληνικού πρωταθλήματος και λίγο έλειψε να κλέψουν το χρυσό μετάλλιο.

Τα μετάλλια στους νικητές παρέδωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Pafilia, Δημήτρης Χασιώτης, ο ιδιοκτήτης της Nexxie Group, Morten Scaar και ο ιδιοκτήτης του cafe restaurant «Τα Μπάνια», Δημήτρης Καλλής.

Στη μετάδοση του αγώνα ήταν το Aquafeed24 και στον σχολιασμό βοήθησαν ο Κλείτος Σωτηριάδης και ο Κώστας Αντωνίου.

Η FAB Sportswear σε συνεργασία με τον Υδάτινο Κόσμο και τη Cyprus Athletic Tourism ευχαριστούν τους 100 beachpolistas για την τέλεια συνεργασία επί τρεις διαδοχικές ημέρες και δίνουν ραντεβού για το επόμενο Beach Water Polo στην Κύπρο, αυτό της Λεμεσού στις 4-6 Αυγούστου. Ευχαριστούμε την πόλη της Πάφου!

  Don’t forget your Hashtags #beachpolistas #FABsportswear #Aquafeed24 #Beachwaterpolo