Νέα

Το αυθεντικό #beachwaterpolo έστειλε MI.NI.MA ανάπτυξης! (PICS)

By August 1, 2018 No Comments

Έτσι ακριβώς όπως πρέπει να είναι, μισό βήμα από τη θάλασσα, το #beachwaterpolo που διεξήχθη στην παραλία της Κώμης και το MI.NI.MA Beach Bar στέφθηκε με επιτυχία και είχε οικογενειακό κλίμα, καθώς η χιώτικη υδατοσφαίριση στήριξε τη διοργάνωση.

Σε μια πανέμορφη παραλία το Beach Waterpolo Tour ταξίδεψε στη Χίο για δεύτερη διαδοχική σεζόν και δέκα ομάδες απόλαυσαν το διασκεδαστικότερο ομαδικό άθλημα του καλοκαιριού το περασμένο Σαββατοκύριακο, γεμίζοντας τον χώρο του MI.NI.MA Beach Bar!

Την πρώτη θέση ύστερα από έναν σκληρό τελικό κατέκτησαν οι Randomades, οι οποίοι επικράτησαν 3-2 στα σετ του Άρη Κάμπου, με τις μάχες να είναι μεγάλες, γεγονός που έκανε τον κόσμο που βρισκόταν στην παραλία να προσεγγίσει το τερέν του Beach Waterpolo.

Champions Randomades

Aris Kampou

Την 3η θέση κατέκτησαν οι εξαιρετικοί παίκτες από τις Drakenes, οι οποίοι νίκησαν στον μικρό τελικό 3-1 τους FABulous και ανέβηκαν στο βάθρο.

Drakenes

Σημαντική αναφορά πρέπει να γίνει στα νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και αποτελούν το μέλλον του αθλήματος στη Χίο, δείχνοντας δείγματα του ταλέντου τους.

Στο τέλος των απονομών, βραβεύθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χίου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην περυσινή Α1 ανδρών, με μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, Τάκη Σκαπινάκη, να παραλαμβάνει το βραβείο από τον Άγγελο Μελέκο.

Παράλληλα, για πρώτη φορά οι διοργανωτές του Beach Waterpolo Tour αποφάσισαν να αφήσουν για μερικές ημέρες το τερέν στην παραλία της Κώμης, ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλοι, νεαρά παιδιά, ερασιτέχνες ή αθλητές να μπορούν να παίξουν και να γευτούν το μοναδικό αυτό άθλημα, χωρίς περιορισμούς, κάτι που όπως επισήμανε και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Πετράκης, βοηθά στην ανάπτυξη του αθλήματος σε περιοχές που το έχουν ανάγκη, ειδικότερα στην επαρχία.

Follow Beachpolistas for more