ΔιοργάνωσηΝέα

Τo Beach Waterpolo World League ξεκινά από τη Χιλή!

By January 10, 2019 No Comments

Η 10η χρονιά της διοργάνωσης του ελληνικού Beach Waterpolo δεν θα μπορούσε να μην κρύβει εκπλήξεις από τους ανθρώπους που γνώρισαν στο ευρύ κοινό το διασκεδαστικότερο ομαδικό άθλημα του καλοκαιριού!

Στην επετειακή σεζόν της διοργάνωσης ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του πρώτου Beach Waterpolo World League. Η πρώτη στάση αυτής της νέας προσπάθειας θα είναι η Χιλή και η μοναδική πόλη Ικίκε. Το μεγάλο τουρνουά θα γίνει με την πολύτιμη συνεισφορά του αρχηγού της εθνικής Χιλής, Pedro Diaz Cubillo και οι ημερομηνίες είναι 15-17 Φεβρουαρίου.

Η παρθενική διοργάνωση Beach Waterpolo έγινε πέρυσι τον Φεβρουάριο και φέτος η Χιλή εντάχθηκε στο Beach Waterpolo World League. Έτσι, από τη Λατινική Αμερική θα ξεκινήσει το ταξίδι για τους #beachpolistas όσον αφορά το 2019 και ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος.

Μάλιστα, η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί από ομάδα στη διοργάνωση της Χιλής και σύντομα θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο οποιοσδήποτε #beachpolistas μπορεί να κάνει αυτό το ταξίδι ζωής με τη #beachwaterpoloteam.

Μετά τη Χιλή θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες διοργανώσεις, μέσα στο 2019, σε παλαιούς προορισμούς που έχουν διαδώσει σημαντικά το Beach Waterpolo, αλλά και νέους που θα ανακοινωθούν σύντομα.