ΔιοργάνωσηΝέα

Το #Beachwaterpolo κάνει πρεμιέρα στην Πάφο! 

By June 7, 2018 No Comments

Το φετινό Beach Waterpolo Tour άνοιξε επίσημα τις εγγραφές του και η πρεμιέρα των φετινών διοργανώσεων είναι προγραμματισμένη για την Πάφο στις 13-15 Ιουλίου!

Ύστερα από την πρώτη αναγνωριστική, αλλά άκρως επιτυχημένη οργανωτικά επαφή της κυπριακής πόλης με το άθλημα το καλοκαίρι του 2017, το ελληνικό Beach Waterpolo σε συνεργασία με τη FAB Sportswear, τον Υδάτινο Κόσμο και τη Cyprus Athletic Tourism φέρνουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν τους #beachpolistas ώστε να αγωνιστούν στην παραλία «Τα Μπάνια» σε ένα πανέμορφο τοπίο!

Φέτος, οι διοργανωτές έχουν θέσει ψηλά τον πήχη και μάλιστα θα επιχειρήσουν άνοιγμα σε νεαρότερους #beachpolistas, καθώς θα υπάρξει μίνι τουρνουά για αθλητές/αθλήτριες ηλικίας 10-12 ετών το πρωί του Σαββάτου από τις 09:00 έως τις 13:00.

Επίσης, το πρωί της Κυριακής θα διεξαχθεί δεύτερο μίνι τουρνουά για ηλικίες 13-14 ετών τις ίδιες ώρες, ενώ όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα θα απευθύνεται στην ανδρική/γυναικεία κατηγορία αθλητών.

Με πρωτοβουλία της Cyprus Athletic Tourism θα υπάρχουν σπουδαία έπαθλα και συγκεκριμένα δώρο μια κρουαζιέρα για δύο άτομα καθώς επίσης και δωρεάν εισιτήρια για το Paphos Aphrodite Water Park. Επίσης, θα δοθούν σε πολλούς εκ των συμμετεχόντων σπέσιαλ δώρα αποκλειστικά σχεδιασμένα για εκείνους.

Η διοργάνωση θα αποτελέσει μια εξαιρετική εμπειρία για τους #beachpolistas, τους φίλους και τις οικογένειες τους, καθώς το σημείο των αγώνων αποτελεί πολυσύχναστο και θα είναι διαθέσιμα περίπτερα με προϊόντα υγείας και outdoor activities, καθώς και περίπτερο με τα πιο ποιοτικά προϊόντα για τον Υγρό Στίβο από τη FAB Sportswear.

Κάντε ΤΩΡΑ την Εγγραφή σας ΕΔΩ

Για άμεση επικοινωνία με τους διοργανωτές: 

Beach Waterpolo Official Facebook Page

Instagram Official Page 

Cyprus Athletic Tourism Official Facebook Page