Νέα

Άνοιξαν οι εγγραφές για το φετινό #Beachwaterpolo Tour!

By June 1, 2018 No Comments

Ξεκινάει το φετινό Beach Waterpolo Tour σε Ελλάδα και Κύπρο! 

Το ταξίδι του Beach Waterpolo για το 2018 ξεκινά και επίσημα, με το διασκεδαστικότερο ομαδικό άθλημα του καλοκαιριού να ανοίγει τις ηλεκτρονικές εγγραφές του, μέσω της ανανεωμένης επίσημης ιστοσελίδας του (beachwaterpolo.gr).

Την περυσινή χρονιά το Beach Waterpolo Tour, υπό την αιγίδα του International Beach Waterpolo Association, έγραψε ιστορία όσον αφορά τον αριθμό των beachpolistas που αγωνίστηκαν στα τουρνουά, ενώ έσπασε το ρεκόρ ομάδων που συμμετέχουν σε διοργάνωση Beach Waterpolo στην Ευρώπη με τις 32 ομάδες που έπαιξαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην παραλία του Akanthus.

Φέτος, πιο δυνατή από ποτέ, η διοργάνωση έχει ήδη ταξιδέψει στη Χιλή (23-25 Φεβρουαρίου), θα ταξιδέψει εκ νέου στην Πάφο (13-15 Ιουλίου), στη Χίο και την παραλία της Κώμης (28-29/7), στη νυχτερινή έκδοση της Λεμεσού (3-5/8), ενώ το τέλος θα γίνει όπως πάντα στη μαγευτική παραλία του Ακάνθους στον Άλιμο (24-26/8).

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η ελληνική υδατοσφαίριση θα τιμήσει με την παρουσία της τα τουρνουά σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς επίσης και οι σημαντικότεροι διεθνείς αθλητές των Εθνικών ομάδων, αλλά και ορισμένοι All Stars από το εξωτερικό!

Παράλληλα, οι διοργανωτές και οι χορηγοί της φετινής προσπάθειας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις, με τον πήχη να έχει ανέβει ακόμη περισσότερο ύστερα από την περυσινή μοναδική πορεία του Beach Waterpolo και όλα είναι έτοιμα για να συνεχιστεί το ταξίδι για το 2018!

Δηλώστε συμμετοχή:

Για να συμμετάσχετε στο τουρνουά της Πάφου πατήστε ΕΔΩ!

Για να συμμετάσχετε στο τουρνουά της Χίου πατήστε ΕΔΩ!

Για να συμμετάσχετε στο τουρνουά της Λεμεσού πατήστε ΕΔΩ!

Για να συμμετάσχετε στο τουρνουά του Akanthus πατήστε ΕΔΩ!

Για άμεση επικοινωνία με τους διοργανωτές, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μέσω του info@beachwaterpolo.gr καθώς επίσης με τις επίσημες σελίδες του ελληνικού Beach Waterpolo σε Facebook (ΕΔΩ) και Instagram (ΕΔΩ).

Official Hashtag διοργάνωσης: #beachpolistas #beachwaterpolotour2018 #bwpt18 

Youtube channelBeach Water Polo